Escola

I olimpiades escolars

 

El passat diumenge 3 d'Abril del 2011 es van celebrar les I Olimpíades Escolars de Malgrat, amb una inscripció de més de 350 nens i nenes de les escoles de Malgrat de P5 fins a 6è.
El C.A. Malgrat vol agrair a tots els que heu col·laborat per que siguin un èxit, i molt especialment als que hi heu participat.
Podeu veure les classificacions definitives i el reportatge fotogràfic.

El Club d'Atletisme Malgrat vol agrair la col·laboració de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Malgrat, la disponibilitat dels voluntaris i la implicació de les escoles, però molt especialment l'assistència de tots els nens i nenes amb el suport de les seves famílies.

Esperem que hàgiu gaudit tant com nosaltres de l'esdeveniment i que aquesta activitat us animi a la pràctica de l'esport en general i l'atletisme en particular.

L'escola guanyadora per puntuació ha estat l'escola Fonlladosa, i l'escola guanyadora per nombre de participants ha estat el Vedruna.

NOTA: S'ha detectat que la disposició d'algun dels podis no era l'adient, els nens i nenes implicats es poden posar en contacte amb el club i se'ls donarà la medalla que els correspon. Els nens i nenes que van pujar al podi no cal que retornin les medalles. Preguem que disculpeu les molèsties.

Vegeu el llistat de guanyadors i les classificacions:

Guanyadors
Resultats P5 - FEMENÍ
Resultats P5 - MASCULÍ
Resultats 1er i 2on - FEMENÍ
Resultats 1er i 2on - MASCULÍ
Resultats 3er i 4art - FEMENÍ
Resultats 3er i 4art - MASCULÍ
Resultats 5è i 6è - FEMENÍ
Resultats 5è i 6è - MASCULÍ
Tot i que som conscients que hi ha hagut alguns aspectes que caldria millorar, esperem que amb l'ajut de tots plegats poguem aconseguir que les Olimpíades Escolars quedin establertes com una de les fites dins dels calendaris d'activitats de cada curs.

Estem a la vostra disposició els dimarts i dijous a la tarda i els dissabtes al matí, o bé al correu :