Escola

Inici de temporada 2020-21

                                     

 

 

Quan arribi Setembre començarà una nova temporada a l’Escola d’Atletisme del C.A. Malgrat.

A partir del dimarts 14 de Setembre de 2021 ens tornarem a trobar a les pistes de

l’Avinguda de la Pomareda, els dimarts i dijous de 17'45h a 18'45h per a tots els atletes a

partir de 5 anys.

Els atletes de 12 anys o més concretar horaris amb l'entrenadora

 

 

Les inscripcions seran obertes a partir del 14/9/2021

 

Els entrenaments continuen sent dimarts i dijous les 17:45h.

Juvenils, Cadets i Infantils que estiguin en nuclis de treball faran altres horaris, els entrenadors els informaran convenientment.

El preu de la matrícula pels nous atletes són 45€, que com cada any inclou la llicència  federativa, l’assegurança i una samarreta d’entrenament. Els atletes que renovin temporada consultar preus de matrícula.

La quota és de 20€ mensuals cobrats cada 2 mesos, pels atletes que entrenin 2 dies a la setmana. Els rebuts es passaran pel banc a finals dels mesos d'Octubre, Desembre, Febrer, Abril i Juny. S'avisarà a les families una setmana abans de l'import a pagar.

Els atletes que tinguin tres dies d'entrenament setmanal tindran una quota mensual de 30€, i els que tinguin quatre dies d'entrenament setmanals tindran una quota   mensual de 40€.

Atletes nascuts al 2010 i anteriors consultar preus de matrícula. .

Les famílies amb més d'un fill/a al club, se li aplicarà un 10% de descompte en les mensualitats    del segon, tercer, ... fill/a.

 

Un dels objectius de cara a la temporada 2021-2022 és millorar la participació en les competicions. Entre tots i totes ho aconseguirem.

 

També us informem que obrim el club a les xarxes socials. Continuem amb els canals de comunicació WhatsApp i el Facebook.

Fem que la comunitat del C.A. Malgrat sigui molt activa!