Escola

Inici de temporada 2020-21

Quan arribi Setembre començarà una nova temporada a l’Escola d’Atletisme del C.A. Malgrat.

A partir del dimarts 15 de Setembre de 2020 ens tornarem a trobar a les pistes de l’avinguda de la Pomareda, els dimarts i dijous de 17'30h a 18'30h per a tots els atletes a partir de 5 anys.

Els atletes de 13 anys o més concretar horaris amb l'entrenadora

 

 

Les inscripcions seran obertes a partir del 15/9/2020

 

Els entrenaments continuen sent dimarts i dijous les 17:30h.

Juvenils, Cadets i Infantils que estiguin en nuclis de treball faran altres horaris, els entrenadors els informaran convenientment.

El preu de la matrícula pels nous atletes són 45€, que com cada any inclou la llicència federativa, l’assegurança i una samarreta d’entrenament. Els atletes que renovin temporada consultar preus de matrícula.

La quota és de 20€ mensuals cobrats trimestralment,  pels atletes que entrenin 2 dies a la setmana.El mes de Setembre només es pagará mig mes. Els rebuts es passaran els mesos d'Octubre, Gener i Abril.

Els atletes que tinguin tres o més dies d'entrenament setmanals tindran una quota mensual de 40€.

Atletes nascuts al 2008 i anteriors consultar preus de matrícula. .

Les famílies amb més d'un fill/a al club, se li aplicarà un 10% de descompte en les mensualitats del segon, tercer, ... fill/a.

 

Un dels objectius de cara a la temporada 2020-2021 és millorar la participació en les competicions. Entre tots i totes ho aconseguirem.

També us informem que obrim el club a les xarxes socials. Continuem amb els canals de comunicació WhatsApp i el Facebook.

Fem que la comunitat del C.A. Malgrat sigui molt activa!