Pista

Campionat d'Espanya

Carla Gascón i Martina Martínez, bronze en relleus al Campionat d'Espanya d'atletisme.

Les dues esportistes del Club Atletisme Malgrat, els dies 4 i 5 de juny van viatjar a Valladolid per participar a la primera edició del Campionat d'Espanya Infantil. Les atletes van fer tres proves en format triatló i van participar en una cursa de relleus, que les ha fet pujar al pòdium i penjar-se el bronze.

 

MEDALLA DE BRONZE PER LA MARTINA MARTINEZ ALS RELLEUS 6X60
Les atletes del C.A.Malgrat juntament amb una vintena de nens i nenes d'altres clubs catalans van participar en aquest campionat que es feia per primera vegada en nois i noies d'aquesta categoria.

L'experiència va ser molt gratificant i els resultats van ser molt bons. La competició constava de quatre triatlons A,B,C,D a on cada atleta participava en tres proves i es classificaven un total de 36 nenes de tot l'estat.

La Martina i la Carla van participar en l' A i feien 80 metres tanques, llançament de pes i 80 metres llisos, (al final van ser 39 nenes).

A més de les tres proves van participar en els relleus 6x60 metres a on es feien els equips per sorteig així a la Martina l'hi va tocar formar equip amb dues nenes de Nerja, una d'Alcorcón, una de Madrid i un altre de Sòria. A la Carla l'hi va tocar amb dues de Madrid, una de Canàries, una del País Vasc i un altre de Torrent.

Els resultats van ser :

  • 7º lloc per la Martina amb un total de 1698 punts. Va ser tercera del total en els 80 metres tanques, segona en els seu grup de llançament de pes i cinquena a la seva serie dels 80 metres llisos.
  • 12º lloc per la Carla amb un total de 1590 punts. Segona a la seva serie de 80 metres tanques, vuitena al seu grup de llançament de pes i tercera a la seva serie de 80 metres llisos. En els relleus la Martina juntament amb el seu equip van ser terceres per tant medalla de bronze i l'equip de la Carla van ser quartes.