Escola

Inici de temporada

Després del Juliol i l’Agost, en que hem tingut en marxa el Casal d’Estiu i hem organitzat la III Milla Urbana de Malgrat, arriba el Setembre i comença una nova temporada a l’Escola d’Atletisme del C.A. Malgrat.

A partir del dimarts 12 de Setembre ens tornarem a trobar a les pistes de l’avinguda de la Pomareda.

Les inscripcions són obertes.

 

INSCRIPCIONS

Els entrenaments continuen sent dimarts i dijous, però enguany fem un canvi en els horaris: Pre-Benjamins, Benjamins, Alevins i els Infantils que no estiguin en nuclis específics, començarem a partir de les 17:15h. Juvenils, Cadets i Infantils que estiguin en nuclis de treball faran altres horaris, els entrenadors els informaran convenientment.

Es manté el preu de la matrícula, 30€, que com cada any inclou la llicència federativa, l’assegurança i una samarreta d’entrenament. 

La quota és de 20€ mensuals que es cobrarà en dues remeses: Octubre i Febrer. A l'Octubre es cobrarà la matrícula i les quotes de Setembre a Gener. Al Febrer es cobrarà la part corresponent de Febrer a Juny.

Les famílies amb més d'un fill/a al club, se li aplicarà un 10% de descompte.

S’acceptaran matrícules fins al 30 de Setembre.

Un dels objectius de cara a la temporada 2017-2018 és millorar la participació en les competicions. Entre tots i totes ho aconseguirem.

També us informem que obrim el club a les xarxes socials. Continuem amb els canals de comunicació WhatsApp i el Facebook.

Fem que la comunitat del C.A. Malgrat sigui molt activa!