Escola

Inici de temporada 2014-2015

Després del Juliol i l’Agost, en que hem tingut en marxa el Casal d’Estiu i hem organitzat la XXV ena edició de la Cursa de Malgrat, arriba el Setembre i comença una nova temporada a l’Escola d’Atletisme del C.A. Malgrat.

A partir del dia 16 de Setembre ens tornarem a trobar a les pistes de l’avinguda de la Pomareda.

INSCRIPCIONS TANCADES

Per Pre-Benjamins, Benjamins, Alevins i els Infantils que no estiguin en nuclis específics, els dies i horaris d’entrenament són dimarts i dijous de 18:30h a 19:45h i dissabte de 11 a 12h. Juvenils, Cadets i Infantils que estiguin en nuclis de treball faran altres horaris, els entrenadors els informaran convenientment.

Per tots els grups: durant el mes de Setembre no hi haurà entrenaments els dissabtes.

Es manté el preu de la matrícula, 25€, que com cada any inclou la llicència federativa, l’assegurança i una samarreta d’entrenament. La quota de 15€ i el sistema de cobrament trimestral també es manté. 

Ben aviat s’obrirà el període d’inscripció, mitjançant un formulari en aquest mateix web del club, ben aviat l'activarem. 

S’acceptaran matrícules fins al 30 de Setembre.

Esperem que aquesta temporada 2014-2015 sigui tant o més bona que l’anterior i que tots plegats gaudim molt de la pràctica de l’atletisme en el bon ambient habitual.